Plateprat med Vikram Prince Rai
Om noen spanderer i baren. Hva drikker du?
For det meste Gin Tonic. Hvis det er varmt i været så er det veldig godt med en Aperol Spritz.
Beskriv deg selv med minst 5 ord.
Smart, morsom, nerd, kreativ, løsningsorientert ifølge min datter.
Ifølge meg selv: kritisk, introvert, geek, barnslig og generøs.
(Foto: Christer Håvardstein)
Om du skulle valgt et pseudonym/artistnavn?
I india er det vanlig å gi kallenavn ifra fødselen av, bestemoren min valgte navnet Prince, så det ble naturligvis DJ Prince når jeg begynte å spille. Det navnet har ikke alltid hjulpet meg på karrieren min, så hvis jeg skulle valgt et nytt navn i dag så måtte det blitt noe mindre pretensiøst.
Hva blir tittelen på din selvbiografi?
«Verdens verste inder».
Får hodepine av direkte sollys. Tåler ikke sterk mat, foretrekker norsk husmannskost eller italiensk. Allergisk mot hvitløk og kanel. Integreringen i Norge ble en smule for god.
Om du ønsker å få folk ut på dansegulvet, hvilken låt spiller du?
Kommer litt an på konteksten og type folk, men det er en låt som fungerer for alle uansett alder og type arrangement. Det er den japanske remixen av Jacksons 5 – I want you back (Readymade 524 mix)
Hva er ditt forhold til Bibliotek/Musikkbiblioteket?
Jeg har omtrent vokst opp på biblioteket. Jeg skulket skolen og brukte tiden min heller på biblioteket. Da jeg fant ut om harmonisk mixing i 1987, måtte jeg lese alt jeg kom over av musikkteori og notebøker. I notebøker sto nemlig grunntonen til låten, noe som jeg brukte for harmonisk mixing. Kan takke biblioteket for mye av det jeg har lært og ikke minst vært mitt tilfluktsted når jeg følte jeg ikke passet inn noen andre steder.
Biblioteket var mitt internett, min spotify og ett sted for jeg kunne ha litt selvrefleksjon.
Hva kjennetegner en god platebutikk eller musikkbibliotek?
Ansatte som er kunnskapsrike og behjelpelige. Godt og riktig utvalg i de fleste sjanger.
Her på Biblå ønsker vi å løfte frem bra musikk og inspirere til nye lytteopplevelser.
3 favorittalbum?
Donald Byrd – Places and Spaces
James Brown – Mother lode
Sade – Diamond life
3 favorittlåter?
Final Credits – Midland (2016)
Keni Burke - Risin' To The Top (1983)
Mantronix – King of the beats (1988)
Hva har du hørt på de siste dagene?
Strummin’ – No Axis
I changed my mind (Stereo MC’s rattlesnake mix) – Lyrics Born
I don’t know what it is but sure is funky (DJ Prince Remix) – Ripple 2.20
Undervurdert plate?
Charanjit Singh – Synthesizing - Ten Ragas To A Disco Beat. Utgitt i 1982 på den indiske labelen His Masters Voice. Dette var udiskutabelt den første platen med tekno og acid elementer lenge før Detroit og Chicago kom på banen.
En klassiker som du aldri har forstått deg på?
Nyere hip hop artister med «Lil» i navnet og Soulja Boy klarer jeg ikke helt å forstå.
De 3 tøffeste/beste platecover?
Funkadelic – Funkadelic (1970), Childish Gambino – Awaken my love (2016), The Dave Brubeck Quartet - Time Out (1959)
Hva betyr det visuelle ved et platekjøp?
Det var en periode jeg kjøpte alt jeg kom over så lenge det var sorte musikere på coveret og utgitt mellom 1969-1975. Kunsten som er på platecoveret er litt av opplevelsen av å samle på vinyl, men ikke en must. Har hundrevis av plater med standard hvit eller sort cover.
Å kunne assosiere musikken til noe visuelt er absolutt en fordel, noe vi har mistet i denne streaminggenerasjonen.
Samler du på plater? Hvorfor?
Har aktivt samlet på plater siden 1983, før den tid så hørte jeg på faren mine sine plater, har arvet masse Bollywood-plater som er samleobjekter i dag. På den tiden hadde jeg også noen Kiss-kassetter. I dag kjøper jeg vinyl nesten ukentlig, og samlingen er på mange tonn. For det meste kjøper jeg funk og sort musikk ifra 1967-1984, men har også ganske mye elektronisk musikk og hip hop. Prøver å lukke hullene i samlingen, har komplett Fatback Band, Kool & the Gang, The JB’s, Gap Band, Jimmy Castor Bunch og Bob James (alt før 1984).
Ble introdusert til funk og disco musikk igjennom samlingen til faren min, og to av de låtene jeg hørte på da jeg var 8-9 år gammel var Lyn Collins – Think (about it) og Fatback Band – Bus stop. Lite ante jeg betydningen de låtene ville ha for hip hop musikken et tiår senere.
Da hip hop-produsentene begynte å sample gamle soul- og funk-plater, var jeg allerede kjent med noe av materiellet. Begynte for alvor med «crate digging» i 1987. På den tiden jobbet jeg hos Funkytown records, som var en plategrossist, hele lønna gikk i plater. Det var der jeg oppdaget samle serien «Ultimate Breaks & Beats», som er ansett som «blue printen» til hip hop musikken på 80- og 90-tallet. Det ble utgitt med 26 volumer med ca 8-9 låter per utgivelse. Nå i senere tid har jeg klart å få fatt i omtrent 90% av originalutgivelsene på vinyl som var på den serien.
Jeg blir ofte kalt en «train spotter» eller «sample spotter» og bidrar aktiv til nettstedet whosampled.com. Jeg var også den første som fant alle samplene som ble brukt på 80-tallsklassikeren «Marrs – Pump up the volume». Jeg bidro også til Coldcuts 30 års jubileum for remixen de gjorde for «Eric B & Rakim – Paid in full (seven minutes of madness). Coldcut hadde ikke lenger mastertapen til remixen, så jeg re-konstruerte hele mixen med samples ifra original platene ifra min egen samling, gjorde også scratchingen helt lik som Coldcut sin versjon. Veldig ydmykende å kunne bidra på en av låtene som inspirerte meg i 1987.
Så hvorfor samler jeg på vinyl? Det er noe helt eget med vinyl, platecoveret, lukten og holde noe fysisk og den analoge lyden gir en helt spesiell lytteopplevelse. Selv om jeg har denne vinylfetisjen så er jeg ikke en purist, som DJ bruker jeg som oftest digitalmedia.
Favoritt blant fysiske platebutikker?
Dusty grooves i Chicago Ivar Skei i Sandnes Groove Records (Butikken jeg drev i Øvre Holmegaten i 1991)
Ditt beste platekjøp noensinne?
James Brown – Jungle Groove signert av trommeslageren og mannen bak en av historiens mest samplede trommebreaks «Funky drummer», Clyde Stublefield.
Hva er den viktigste forskjellen fra da du begynte å samle på plater og hvordan det er nå?
Før var det flere lokale platebutikker og bruktsjapper. Vi brukte musikkblader/aviser, og kunne lese om nye utgivelser. Det beste av alt var når du gjorde et «blindt» kjøp og satt igjen med gull. Reiser til London og USA var også en del av den evige jakten etter musikk. Vi var på sett og vis en slags musikalske arkeologer. Jeg kunne spille musikk lenge før de ble spilt på radioen i Norge og følelsen av å «breake» en låt føltes godt. Jeg har alltid hatt et øre for hva som kommer til å bli populært, og fikk bekreftet dette ofte. Ifra 86-89 spilte jeg mye hip hop, men ble kritisert for å spille «n»- musikk. Da jeg gikk over til mer house og tekno så ble jeg kritisert for å spille dunk dunk musikk. Kan vel si at Stavanger var litt for lite sted å eksperimentere med ny musikk dengang.
I Stavanger var det mange platebutikker, Fona, Fossen, Innova og grossisten Funkytown/hithouse som jeg også jobbet hos. I Sandnes hadde vi Ivar Skei, som sannsynligvis hadde den beste kompetansen. Platebutikkene fikk ofte få kopier av de nyste platene, så vi måtte være tidlig ute. Jeg brukte også mye tid å høre på engelsk radio, spesielt Radio Luxenburg og BBC radio 1. Kassettspilleren sto alltid klar for å gjøre opptak og jeg noterte flittig hvilke sanger jeg måtte få fatt i. Det var en evig jakt, og belønningen var å spille låtene for ett tettpakket dansegulv og se de andre DJ’ene titte over skulderen for å se hva du spilte. De mest eksklusive låtene måtte jeg holde hemmelig og skjulte tittelen og artisten på etiketten til plata, var ikke noe shazam den gang.
Situasjonen i dag er helt annerledes. Opplevelsen er den samme, men utførelsen annerledes. I dag bruker jeg stort sett alle former for sosiale medier og nettsider for å finne låter. Hovedsakelig er det discogs, som er en online bruktsjappe hvor jeg finner de fleste platene. Av nye utgivelser så er det juno.co.uk og bandcamp.com som jeg stort sett bruker. I Stavanger har vi endelig fått en ny fysisk platebutikk, Blåveis, og det hender at jeg finner noe der også, spesielt blant bruktplatene. Ingenting er eksklusivt lenger, man får fatt i absolutt alt om man er villig til å betale for det. Det har hendt at jeg har betalt opptil 3000 kr for en plate.
Om du måtte velge:
Beatles vs. Rolling Stones
Beatles. I sjette klasse var jeg med i et Beatles tributeband. Jeg spilte trommer, riktig nok laget av puter og gitarene var tennisracketer.
Penger vs. Berømmelse
Blir verken motivert av penger eller berømmelse, for meg er lidenskapen for musikk og se energien og smilene til folkene på dansegulvet nok. Hvis jeg måtte velge noe, måtte det blitt penger. Ble kalt den beste DJ’en i sin prisklasse av Hans Morten Hansen. Min erfaring tilsier at desto mer jeg får betalt for et oppdrag, jo færre plateønsker får jeg og mer fornøyde gjester. Penger gir også friheten til å velge hvordan jeg skal bruke min tid og hvilke oppdrag jeg ønsker å ta. Når det er sagt så stiller jeg gjerne gratis på veldedighetskonserter eller der jeg kan spille akkurat den musikken jeg liker og for et publikum som setter pris på det.
Talent vs. Flaks
Talent! Flaks kan kjøpes. Har du penger og tid nok, kan du omgås i kretser der dører åpnes. Hvis man er flink til å profilere seg selv, får man muligheter og anerkjennelse, noen kaller det flaks. For å lykkes over tid så man ha litt av begge.
By vs. Bygd
Må nesten si by her, sist jeg var på bygden ville de høre Vassendgutane og hard style.
Beat for Beat vs. Hver gang vi møtes
Beat for beat, liker musikkonkurranser med lun humor. Hver gang vi møtes blir for sentimentalt.
Vinne Melodi Grand Prix vs. Øyafestivalen, spille på hovedscenen
Øyafestivalen uten tvil.
Favoritt sang på dialekt (ikke din egen dialekt)?
Tungtvann - Reinspikka Hip Hop
Norges beste tekstforfatter/din favoritt?
Thomas Dypdahl
Favoritt film/TV-serie?
Akkurat nå er det den indiske filmen RRR. Av tv-serier så er Curb your enthusiasm (Larry David) og Breaking bad noen av favorittene. Må jo ellers nevne Evy & Alltid på NRK, der jeg har en liten rolle.
Vinyl, CD, kassett eller strømming når du spiller musikk hjemme? Er du en lydfreak?
60% streaming, 40 % vinyl. Har lydstudio hjemme, så det er viktig med god lyd, men jeg er ikke en audio freak når det gjelder hi-fi-anlegg. Når det gjelder lyd på utesteder, så er jeg veldig kresen. Lyden skal kunne kjennes på kroppen, men samtidig også kunne snakke med folk.
Hva spiller du musikk på hjemme?
Alt ifra klassisk, jazz, funk, boogie, soul, disco, house, pop, rock, hip hop, «world music» og tekno.
Om du skulle lagd en mixtape/spotifyliste til kjæresten for å hylle kjærligheten, hvilke 3 låter må være med?
Champaign - How bout us
Norah Jones - Don't know why
Hess is more – Yes Boss
Hvilke 3 plater har påvirket/inspirert deg mest de siste 3 årene?
Disclosure – Energy (2020)
The Vision – The Vision (2020)
Silk Sonic – An Evening With Silk Sonic (2022)
Noen ord om en fet spilleliste du vil dele?
Er ikke dessverre ikke så flink på spillelister. Liker å bygge musikksamlingen min organisk og personlig. Hvis du vil høre musikken jeg liker, må du nesten komme på en av spillejobbene mine eller sjekke ut mixene mine som ligger på mixcloud eller på min hjemmeside.
Sjekk ut Studio 54 mixen min
Musikkbøker som du vil anbefale?
Long Relationships: My Incredible Journey From Unknown DJ to Small-time DJ - Harold Heath
Adventures in modern recording – Trevor Horn
How to DJ (Properly) – Bill Brewster & Frank Broughton (Jeg ble intervjuet til denne boken og har bidratt i kapitelet om harmonisk mixing)
En roman som gjorde inntrykk på deg?
Må bli siste boken jeg leste, Project Hail Mary av Andy Weir.
Sakprosa du vil anbefale?
«The Selfish Gene» - Richard Dawkins». Tanken på at kroppen vår er bare en vert for DNA sin evolusjon mot perfeksjonisme var litt skremmende.
Favorittsitat?
«Lykkes du på første forsøk er du heldig, feiler man så lærer man og det verste du kan gjøre er ingenting.»
Musiker/DJ som du har stor respekt for?
James Wiltshire (produsent for Freemasons)
James Jamerson (bassist)
Ludwig Gøransson (filmkomponist)
Hans Zimmer (filmkomponist)
Martha Argerich (pianist)
Carl Cox (DJ)
DJ Koko aka Shimokita
Fatboy Slim (DJ)
Minneverdig musikkøyeblikk?
Space Miami 2017, Chus & Ceballos spilte belearica techno. Etter noen timer med instrumentaltechno så satte de på første låten med vocal, Final Credits med Midland, med sample ifra “Neither One of Us (Wants to Be the First to Say Goodbye) - Gladys Knight & the Pips (1972)» og “Rockin-Poppin Full Tilting - Lee Alfred (1980)”. Å høre vokalen til Gladys Knight strømme igjennom høyttalere gav meg frysninger langt nedover ryggen, gåsehuden på armene hadde gåsehud.
Beste konsertopplevelse?
Prince i Vestlandshallen (Bergen, 2010).
Favorittfestival?
Hvor vil du reise for å oppleve musikk?
Ibiza, London og Miami.
Drømmejobb nå og da du var 13?
Jeg er så privilegert at jeg allerede har min drømmejobb. Jobber som løsningsarkitekt i IT-bransjen og ikke minst har jeg muligheten til å jobbe med musikk og DJ’ing på min fritid. I syvende klasse skrev jeg en stil om at drømmejobben min var å bli DJ og lage musikk som kom på hitlistene. I 2001 fikk jeg drømmen min oppfylt da min låt «DJ Prince & Justin K-Got to have» havnet på 3 plass på Billboard Hot Dance listen i USA.
Har du noen hobbyer eller interesser utenom musikk?
Leser og hører en del lydbøker og podcaster, mest om teknologi, vitenskap og filosofi.
Hvordan tror du dine venner oppfatter din musikksmak?
Tror de setter pris på det, de kommer ofte til meg og spør meg om musikktips.
Er det en musikksjanger som du gjerne skulle brukt mer tid på?
Kunne ønske jeg kunne spilt mer funk og disco ute, dessverre er interessen for slik musikk for liten i Stavanger.
Om du kunne ta med deg en musiker på en øde øy, hvem/hvorfor?
Johnny Depp, han kan synge sjørøverviser og han har litt erfaring med å være strandet på en øde øy. Kanskje han hadde fått oss vekk ifra øya også.
Hvor gammel var du når du «oppdaget» musikken og hva gjorde at du ble hekta?
I første klasse ble jeg dratt opp på scenen av musikklæreren på Gosen skole for å spille kontrabass foran hele skolen, bli litt nysgjerrig på musikk siden da. I 8-9 års alderen hadde vi en spolebåndsopptaker som det var gøy å lage liksom radio. Etter hvert begynte jeg å lage mixtapes, og ble virkelig bitt av basillen når jeg begynte å høre på Radio Luxenburg i 1983.
Hva slags musikk hørte du på i ungdomstiden?
Fra 83-85 va det stort sett engelsk top 40-låter, alt fra pop, new wave og rock. Fra 1985 var det for det meste hip hop og mer klubbasert musikk.
Hvilken type musikk likte dine foreldre?
Faren min likte disco og soul/funk og del klassisk indisk musikk, moren min mer tradisjonell indisk musikk, hun spilte også det indiske instrumentet harmonium, et slags trekkspill som sto på gulvet.
Har musikksmaken din endret seg?
Jeg har alltid hatt en eklektisk musikksmak, så jeg vil si nei.
Blir du lei musikk? Hva gjør du om du blir?’
Det hender, da er det godt å kople av med en bok, tv-serie eller en film.
Et musikalsk 10 år som du ville reise til om du hadde en tidsmaskin ?
London 2525
Er du nostalgisk?
Nei, egentlig ikke. Hadde en pakt med meg selv da jeg var 15 år, at jeg alltid skulle følge med på musikken og popkulturen til livets slutt. Er redd for å bli en arkaisk gammel gubbe.
Nostalgi er som et varmt teppe i kulden, og ser at noen ganger så kan det være effektivt å spille på de emosjonelle strengene.
Er det noe du har lyst til å lære deg?
Flere språk, snakker 3 språk flytende i dag, men føler meg allikevel dum når jeg er ute og reiser. I dagjobben min i IT-bransjen må jeg lære noe nytt hele tide. Den dagen jeg slutter å lære, kan jeg gi opp.
Er du forfengelig?
Litt, kanskje.
Har du en tatovering du ønsker å vise?
Jeg har verken vært kul eller tøff nok til å ta en tatovering. Gjemmer meg bak sitatet at man ikke tar klistremerker på en Ferrari.
Er du en maximalist eller minimalist?
Som en vinyl samler så må jeg nesten si maximalist,
Er du introvert eller ekstrovert?
Jeg er en utadvendt introvert.
Hva begeistrer deg?
Et fullstappet dansegulv med folk som smiler med henda i været.
Hva er du redd for?
Menneskets dumskap.
Har du hatt en interessant drøm i det siste? Om hva?
Drømte i natt faktisk at vi hadde funnet opp en replikatormaskin. Kombinert med AI og kvantemaskiner resulterte det i at vi klarte å lage en simulert verden der vi ikke klarte å se forskjell mellom hva som var ekte eller hva som var simulert. Jeg fant et smutthull i simulasjonen, noe som resulterte i at den «ekte» verden også var simulert. Var en spennende drøm kan man si. Tror drømmen var påvirket av boken Simulacra and Simulation av Jean Baudrillard.
Favorittdyr?
Hund.
Favorittmat?
Italiensk
Favorittsport?
Har ikke tid til å bruke på sport når man har så mye å lære og så mye å skape.
Favoritt kjøretøy/transportmiddel?
Bil, jeg har alltid brukt biler til å sette mål og drømmer. Det begynte med en sliten Lada og har i dag en BMW i8. Hva neste drømmebil blir aner jeg ikke.
Din livsfilosofi?
Gjør det du elsker og det som gir deg energi, unngå personer og aktiviteter som stjeler din energi.
Har du et forhold til religion?
Vokst opp med sikhisme, kristendom og islam, men fant fort ut at religion er menneskeskapt. Har vært ateist siden jeg var 12 år gammel. I grunnen er religion og tro et spørsmål om moral. Enten så tror du moral er objektiv (kommer fra gud) eller at moral er subjektiv. Jeg mener vi har noen grunnleggende moralske verdier som har utviklet seg igjennom evolusjonen og noen samfunnsmessige moralske verdier som endrer seg i takt med sivilisasjonen. Erkjenner at mennesker har behov for å tro på noe større en seg selv, noe som gir håp og trøst. Dessverre så er også mennesket korrupt og vil bruke religion som et middel for å rettferdiggjøre utøvelse av makt og kontroll.
Noe som du irriterer deg over?
Idioter, bullshit, inkompetanse, urettferdighet, rasisme, helsetilbudet til transpersoner i Norge, forskjellsbehandling, undertrykkelse, stygg arkitektur og vitenskapelig analfabetisme. Listen er lang, men jeg prøver så godt jeg kan å vær en tolerant person, med blandet hell. Er skeptiker av natur, men lar ikke irritasjonen gå utover humøret og de rundt meg.
Noe du angrer på?
Valgene jeg har tatt har resultert i den personen jeg er i dag, så nei.
Hvilket forhold har du til musikkjournalistikk?
På 80-tallet leste jeg ofte musikkblader, alt ifra popblader som No 1 til NME. Senere ble det Mixmag og alt som hadde med studio utstyr å gjøre. I dag er jeg ofte innom diverse YouTube-kanaler og nettsider. Føler musikkjournalistikk i Norge bærer preg av en fortid i ten sing, så det er få jeg følger i Norge. Synes Sandeep Singh er ok, da.
Har du noe forhold tilpPlatebransjen?
Ja, dessverre. Hadde platekontrakt med Scandinavian records på 90 tallet med prosjektet Inferno. I tidlig 2000 tallet så var jeg signert til plateselskapet Digi Dance i Nederland. Det var interessant hver gang avregningen kom for å se om tallene stemte, det gjorde de ikke.
Har du noen personer som har viktig for din musikksmak?
Mine venner, spesielt Espen Ingebretsen. På slutten av 80-tallet hadde vi får egen «hip hop» crew, «The Turntable Gangsters». Blir også inspirert av min datter Meera, som også er DJ og en landets beste technoprodusenter.
En mentor som du har lært noe spesielt av?
Lærte mye om musikk og bransjen av Åge Holgersen som drev musikkgrossisten Funkytown records og senere HitHouse records.
Hvor viktig er det tekniske utstyret for deg når du lager eller spiller musikk? Favoritt «dippe-dutt»?
Ableton Live 11, programmet jeg lager musikk i og Mixed in Key som analysere tempo og toneart som jeg også var med å utvikle.
Hva er de viktigste inspirasjonskildene når du lager musikk?
Blir lett inspirert, alt ifra ting jeg hører i sosiale medier, filmer og opplevelser sammen med venner og ikke minst på ferier.
Favoritt instrument?
Technics SL 1200 MK2
Akustisk eller elektrisk?
Ja takk til begge deler.
Falskt eller Auto-Tune?
På låten “Easy on me” synger Adele litt off key, hun er bittelitt skarp i forhold til akkorden som blir spilt og det gjør låten mer ekte og menneskelig. Det oppstår magi når en god vokalist sprekker litt. En uerfaren produsert hadde gjerne kjørt vokalen igjennom auto-tune og retten «feilen», men da hadde låten mistet litt av sin sjarm. Dårlige vokalister bør kjøres igjennom auto-tune da. Auto-tune kan og høres kult ut som en effekt, men blir det brukt overdrevent så blir det bare cheesy.
Favorittprodusent?
Gamble & Huff, Quincy Jones og Prince Paul
Favorittstudio?
Mitt hjemmestudio, har alt jeg trenger her.
Favorittplateselskap?
Defected, Gamm, Stones Throw og Razor’n’Tape
Beste/fineste sangen til en begravelse?
C'est le vent, Betty - Gabriel Yared ifra filmen Betty Blue(1988)
Er det en musiker eller band fra Stavanger som har fått altfor lite oppmerksomhet?
Melodisk tekno fenomenet Misjn (Stian Nag & Marius Johnsen) og en av den mest talentfulle produsenten og DJ’en i byen Meera Bertelsen (DJ Lettlurt, meera)
Har du noe du vil spørre deg selv om?
Om 3-4 generasjoner er jeg glemt, en dag så sier noen navnet mitt for siste gang, en dag så tenker noen på meg for siste gang. Hvordan kan jeg inspirere andre til å gjøre noe som ikke blir glemt?
En eller annen i Stavanger som du vil sender stafett pinnen videre til, sammen med en låt denne personen burde høre?
Vil sende stafettpinnen videre til Håvard Rosenberg.
Maze – Joy & Pain
Alle sangene:
Mer Plateprat
14. okt. 2022
Plateprat med Thomas Eiene
30. jun. 2022
Plateprat med Simon Harmer
12. sep. 2022
Plateprat med Knut Jonas Sellevold
11. okt. 2022
Plateprat med Lars Arne Lindland
27. okt. 2022
Plateprat med Lotte Løkeland Hovda
2. aug. 2022
Plateprat med Svein Brunstad
21. sep. 2022
Plateprat med Sigbjørn Håland
16. nov. 2022
Plateprat med Gunhild Seim
23. jun. 2022
Plateprat med Oliver Kersbergen
4. okt. 2022
Plateprat med Guttorm Andreasen
31. okt. 2022
Plateprat med Pål Asle Pettersen
4. okt. 2022
Plateprat med Harald Harestad
16. des. 2022
Plateprat med Pete Johansen
9. nov. 2022
Plateprat med Bård Sandnes
14. okt. 2022
Plateprat med Sarah Hestness
20. des. 2022
Plateprat med Martyn Reed
12. okt. 2022
Plateprat med Anna Klungre
30. des. 2022
Plateprat med Lasse Berheim
10. okt. 2022
Plateprat med Priscila Serrano
21. sep. 2022
Plateprat med Sigbjørn Håland
3. nov. 2022
Plateprat med Emilie Eie
4. sep. 2022
Plateprat med Bård Halsne
28. nov. 2022
Plateprat med Ida Collett Belle
13. des. 2022
Plateprat med Liva Austad Sværen
2. mai 2020
Plateprat med musikkarkeologen fra Stavanger
21. nov. 2022
Plateprat med Frode Felipe Schjelderup
27. okt. 2022
Plateprat med Lotte Løkeland Hovda
2. jan. 2023
Plateprat med Anders Svendsen Almesveen
20. des. 2022
Plateprat med Martyn Reed
26. jan. 2023
Plateprat med Svein Erik Fylkesnes
2. feb. 2023