Hva leter du etter?
BookBites

BookBites erstatter Allbok

Fra og med 3. april kan du få tilgang til tusenvis av ebøker og elydbøker helt gratis på Sølvbergets nye tjeneste BookBites.

Sølvberget har valgt å abonnere på den landsdekkende e- og lydboktjenesten BookBites i stedet for Allbok.

Appen er laget for å gi gode lese- og lytteopplevelser, og benyttes av mange folkebibliotek i Norge.

BookBites har en rekke funksjoner som støtter opp under den gode leseopplevelsen og motiverer deg til å fortsette å lese.


Appen har også integrerte hjelpemidler for ulike lesevansker, for eksempel dysleksi, og et brukervennlig, universelt utformet, engasjerende og svært innbydende design. På denne måten er BookBites en ypperlig plattform for aktiv formidling og digital leserutvikling til lesere i alle aldersgrupper og med ulike forutsetninger.

Alt du trenger for å komme i gang er å laste ned appen BookBites, finne frem bibliotekkortet ditt og å opprette en bruker inne i appen.

For deg som har brukt Allbok

Fra og med 3. april kan du ikke lenger låne nytt i Allbok. I overgangen fra Allbok til BookBites vil dessverre lånte og reserverte bøker fra Allbok ikke bli med over. Lånte bøker kan leses ferdig i Allbok. Akkurat nå er det korte ventelister på BookBites, da lån og ventelister først åpnet opp 3. april. Skynd deg og kom på venteliste til ønskebøkene dine!

Bli kjent med BookBites

La deg inspirere av forslag til bøker du kan lese eller lytte til i bokhyllene i appen. Det er bibliotekene som lager bokhyllene og kjøper inn bøker til samlingen. Du kan også søke etter bøker. Under hver bok kan du se hvor lang tid det vil ta deg å lese den. For lydbøker ser du lyttetid. Slik blir det enklere å velge en bok som passer deg – akkurat nå. 

Alle bibliotekene i Rogaland går fra dags dato over til leseappen BookBites i stedet for Allbok.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙