Hva leter du etter?
Foreldre og barn deltar på Søndagsbarn som er et programtilbud for barn

Søndagsbarn

Velkommen til Søndagsbarn - gratis familieforestillinger på Sølvberget!

Søndagsbarn er et av våre mest populære programtilbud til barn, der du får oppleve forfatterbesøk, konserter, teater, fortellinger, dans og mye annen moro. Alle arrangementene er gratis og anbefalt alder oppgis i programteksten.

Gratisbilletter til Søndagsbarn blir tilgjengelige en uke før arrangementet, og kan bestilles via programoversikten lengre ned på siden. Det er også mulig å møte opp uten billett og se om det blir ledige plasser, hvis det står at arrangementet er utsolgt.

Vi ber om at de som har bestilt billett på våre nettsider møter opp i god tid, og senest 5 min før arrangementstart. Etter dette kan plassene bli frigitt til publikum på venteliste. Dørene åpner kl. 13.50, og forestillingen starter kl. 14.00, med mindre et annet tidspunkt er annonsert.

Ser du at du ikke kommer til å få brukt billettene dine, setter vi stor pris på at du snarest gir oss beskjed, til program@solvberget.no.

Søndagsbarn arrangeres hver søndag fra januar og ut mai (bortsett fra høytidsdager), og fra september til midten av desember.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙