Hva leter du etter?
Scrabble brikker: Free Wifi

Trådløst nett: SK-Public

På bibliotekene har du gratis tilgang til trådløst internett. SK-Public er nettverket publikum kan bruke, og det krever ingen innlogging.

Alle besøkende er velkomne til å bruke det trådløse nettverket med sine bærbare pc-er, nettbrett eller smarttelefoner. Nettverket dekker nesten hele huset.

Bruk av både det trådløse nettverket og de stasjonære pc-ene som er tilgjengelige for publikum, er gratis. Personalet har imidlertid ikke mulighet til å veilede i bruk av det trådløse nettverket.

SK-Public er nettverket som publikum kan bruke. Det krever ingen innlogging.

  • Norsk lov gjelder også på biblioteket. Misbruk av bibliotekets trådløse tilbud kan medføre politianmeldelse og straffeansvar.
  • Bibliotekets trådløse nettverk tilbyr ingen filtrering av innhold, spam eller virus. Brukere av det trådløse nettet må derfor selv sørge for å ha tilstrekkelig beskyttelse av egen maskin i form av brannmur, antivirus-program o.l.
  • Bibliotekets trådløse nettverk brukes av mange samtidige brukere. Vær derfor varsom med deling av privat / sensitiv informasjon over bibliotekets trådløse nett. Benytt ikke personlige nett-tjenester som nettbank og passordbelagte tjenester ukryptert over den trådløse sonen.
  • Biblioteket er ikke ansvarlig for tap eller misbruk av data som overføres over den trådløse sonen.
Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙