Hva leter du etter?
Plakat for filmen Inception

Drømmer de? Er det virkelighet?

Denne filmen er perfekt for de som er glad i hjernetrim, spenning og musikk.

Inception er en sci-fi/actionfilm av Christopher Nolan. Han har laget filmer som Batman-trilogien The Dark Knight, Oppenheimer og Interstellar.

Inception hadde premiere i 2010. Filmen foregår i nåtiden i mange store byer som L.A., London og Paris, i en verden der teknologien gjør det mulig for mennesker å invadere andres drømmer.

Drømmefanger

Hovedpersonen heter Cobb, og er spilt av Leonardo Di Caprio. Cobb er spesialisert på å stjele viktig info og hemmeligheter ved å invadere drømmer.

Cobb er mistenkt for å ha drept konen sin, og den eneste måten han kan dra tilbake til familien sin, er å få et rent rulleblad og å gjennomføre et spesielt oppdrag. I dette oppdraget skal han overbevise en forretningsmann om å legge ned sin døende fars forretning.

Hver gang Cobb er i en drøm, er han tilbake med familien, men han får aldri se barnas ansikt før de løper vekk.

Drøm eller virkelighet?

Da jeg så filmen med vennene mine, måtte vi pause mange ganger for å prøve å forstå handlingen. Drømmer de? Er det virkelighet? Hvilken drøm i en drøm er de i nå? 1, 2, 3, 4 eller 5?

Etter filmen satt jeg igjen med en følelse av forbauselse og nysgjerrighet. Filmen endte med åpen slutt som jeg fremdeles tenker over.

Denne filmen er perfekt for de som er glad i hjernetrim, spenning og musikk.

Hans Zimmer laget soundtracket til denne filmen og mange vil kjenne igjen sangen “Time” fra Inception. Filmen har mange fantastiske skuespillere som Leonardo Di Caprio, Cillian Murphy, Tom Hardy, Joseph Gordon Levitt og Elliot Page.


Lån på Sølvberget

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙